top of page
HUREN

Wie zijn wij

Gebouw "De Herder" aan de St. Jobsweg in Rotterdam is het voormalige pakhuis van de NV Blaauwhoedenveem-Vriesseveem. Het gebouw stamt uit 1949 en is ontworpen door architect P. Kanters in de stijl van het expressionisme.

Het JOB Interieur Collectief

Op de begaande grond hebben onafhankelijk van elkaar werkende merken zich gevormd tot het JOB Collectief.

Het JOB Interieur Collectief Rotterdam is een netwerk van interieur gerelateerde professionals. JOB ICR is een verzamelplaats, ontmoetingsplaats van bedrijven die in alle facetten van projectinrichting, interieurdesign, lichtadvies en uitvoering kunnen leveren. Complete interieurinrichting, interieurdesign, verlichting en stoffering, en alle interieurverwante diensten en producten gevormd in een collectief.

 

Het huidige JOB-collectief bestaat uit: Cowerk, OCS, Normann Copenhagen, LICHNL en Desque.

Gezamenlijk delen we de showroom en houden we events, voor kennisdeling met opdrachtgevers en interieurarchitecten.

 

Wij zijn op zoek naar een partner voor een unit die het huidige collectief kan aanvullen.

lounge.jpg
bar2.jpg
bar.jpg

Wat bieden wij

Een unit met een oppervlakte van 27m2 en deelname in de open ruimte/showroom voor 1/6 deel. Daarnaast fungeert de open ruimte van JOB ICR ook als 'boilerroom', een ruimte voor brainstormsessies en/of vergaderingen. Tevens kan er ook gebruik gemaakt worden van de diverse flexplekken. 

 

De merken (huurders) werken onafhankelijk van elkaar maar in het collectief vindt interne kruisbestuiving op een natuurlijke wijze plaats. De aanvullende en complementaire diensten maken van de aanwezige huurders een sterk collectief.

JOB Interieur Collectief is een dynamische ontmoetingsplaats. De open inrichting en opzet van de werkruimte zorgt voor interactie tussen de aanwezige huurders, opdrachtgevers en interieurarchitecten. Vanuit de huurders worden met regelmaat workshops, lezingen en discussieavond georganiseerd. JOB ICR biedt architecten, ontwerpers en innovators een podium tot presentatie en discussie,

 

Je wordt onderdeel van het JOB collectief bestaande uit: Cowerk, Oniro, Normann Copenhagen, Licht NL en Desque.

 

Kosten voor de unit bedragen ca € 1.650, - ex btw per maand, inclusief schoonmaak, internet, koffie, thee, bar faciliteiten.

Wat verwachten wij van jou

 

Dat de unit zal in overleg met jou wordt aangekleed met de merken vanuit het collectief. Uiteraard met de basis van je eigen product.

 

Je gaat de samenwerking aan met de andere merken uit het collectief en zal actief deelnemen in het organiseren en ideeën aanbrengen van en voor evenementen en zorgt voor reuring binnen het collectief. Denk creatief mee over de invulling van de showroom.

 

De merken (huurders) werken onafhankelijk van elkaar maar in het collectief vindt interne kruisbestuiving op een natuurlijke wijze plaats. De aanvullende en complementaire diensten maken van de aanwezige huurders een sterk collectief. Hiervoor verwachten wij een minimale bezetting van de unit van 3 dagen per week.

 

Heb je interesse?

 

Stuur dan een korte mail naar info@jobrotterdam.nl met de introductie van je bedrijf. Waarvoor je de ruimte zou willen gebruiken (showroom/kantoor) en wat je toevoegt aan het collectief voor netwerk en kennis.

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met 06 53 79 55 67

Deze pagina downloaden in PDF vorm doe je hier: 

space1.jpg
light.jpg
train.jpg
patio.jpg
bottom of page