top of page
lichtnl1.png
Omdat verlichting alles mooier maakt
LichtNL logo staand zonder onderregel.jp

Zonder licht zie je niets… een mooi interieur gehuld in duisternis? Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn… Licht is leven!

Hoe je een kille ruimte een warme sfeer geeft? Hoe je ervoor zorgt dat een kleine kamer groot oogt? Hoe je vrijwel iedere plek gezellig maakt? Met verlichting. Met stijlvolle armaturen,  geef je iedere ruimte een make-over. En dat met één druk op de knop of één draai aan de schakelaar.

LICHTNL

Architecten, designers en interieurbureaus werken graag met ons, want licht is echt ons vak. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. Door de juiste verlichting toe te passen wordt iedere plek prettiger.

Werken met licht is puur mensenwerk. Deskundigheid maakt hierbij verschil.

 

"Een enkele lichtstraal is genoeg om veel schaduwen te verdrijven."

Vanuit St Job houden we ons bezig met alles waar een ontwerpafdeling zich mee bezig moet houden.  Het maken van verlichtingsplannen, het meedenken met het interieur en zorgen dat e.e.a. bij elkaar komt.  

We merken dat er steeds meer vraag is naar een compleet pakket. Ook kunnen wij onze ontwerpen en plannen visualiseren , zodat het echt gaat  “leven” en onderbouwen het plan eventueel met een lichtberekening.

Wij gaan hier graag met u over in gesprek. 

Neem contact op met Tessa Bot – tessa@lichtnl.nl – 0613144999

LNL - Diemen - hoofdkantoor Randstad 001
LNL - Rotterdam - Restaurant Bertmans 00
LNL - Zeist - Woning 002.jpg
LNL - Brielle - Cultuurhuis 001.jpg
bottom of page