top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJOB

Licht NL ontwerpt speciale LED-verlichting voor Bleizo project

Wij hebben speciaal voor het Bleizo project samen met onze fabriek en ingenieursbureau Arcadis een product ontworpen, namelijk de TUBE. Het Bleizo project is een samenwerking tussen de gemeenten Lansingerland en Zoetermeer en de RET en ProRail. Deze partijen werken o.a. aan de ontwikkeling van het gebied in de buurt van de grens tussen Zoetermeer en Lansingerland (Bleizo).

Het ontwerp voor het gebied is duurzaam en groen. En als het om duurzaamheid gaat helpen wij graag een handje. Hoe? Door speciale LED-verlichting, genaamd de TUBE, te ontwerpen. Die draagt bij aan de duurzaamheid van het Bleizo project. Dankzij de TUBE LED-verlichting kan het gebruik van kunstlicht beperkt blijven. In het project zijn 621 armaturen gebruikt.


Bleizo is een gezamenlijke uitdaging van de Gemeenschappelijke Regeling van de gemeenten Zoetermeer en Lansingerland, in samenwerking met de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH). Het project Bleizo bestaat uit de ontwikkeling van de Vervoersknoop en de ontwikkeling van het gebied Bleizo.

foto: Arcadis/Meyer en Van Schooten Architecten


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page